Jdi na obsah Jdi na menu

Dovolená v Mariánkách

17. 8. 2007
Tak jsme konečně vyrazili na dovolenou.Překonali jsme různé nástrahy, jako Zarunčino opožděné hárání a následné krytí a vydali se na cestu k Mariánským Lázním.
Kemp, který jsme si vybrali, byl pro nás a naše pesany skvělý. Hned vedle byl les, takže venčení probíhalo bez problémů. Ani v kempu nenastaly větší obtíže, jen zřejmě někteří návštěvníci se museli vzpamatovávat ze šoku, když prošli kolem našeho auta, ze kterého se ozýval strašný řev a celé se klepalo :o)).
Zara s Nabatem s námi samozřejmě podnikli skoro všechny výlety, jenom kolonádu v Mariánských Lázních jsme s nimi vynechali. Přece jenom by to pro ně u zpívající fontány nebylo to pravé.
Oproti loňské dovolené v Adršpachu, proběhla ta letošní v klidu. Zara byla až nezvykle klidná, skoro na nikoho nestartovala (nepočítáme jednoho němce, který o ní prohlásil, že je v ní špic a "deutche" ovčák, tuhle drzost si samozřejmě nenechala líbit a hned ho rázně seštěkala - přímo seřvala :o)). V Soosu i na Kladských rašeliništích chodili vzorně po chodnících a nevšímali si nikoho jiného než nás. Jenom fotek s nimi máme pomálu, nechtěli se moc fotit.
Doufám, že Zara už dostala rozum a další dovolené budou taky v takovém klidu.